Een omsnoeringsmachine huren kan uitkomst bieden wanneer u te maken heeft met piekdrukte. Bij drukkere perioden is het prettig om over een helpende hand te beschikken waardoor u sneller pallets of dozen kunt omsnoeren. De aanschaf van een nieuwe machine is vaak kostbaar, dus kan het huren van onze omsnoeringsmachines een stuk voordeliger zijn. Onze machines zijn voor iedere tijdsperiode te huur, dus zowel voor een korte of lange termijn.

Beschikbare omsnoeringsmachines voor de verhuur

Reisopack 2830

Reisopack 2830

Het omsnoeren van pallets gebeurt snel en eenvoudig met deze omsnoeringsmachine. Dankzij de eenvoudige bediening kan iedere werknemer er direct mee aan de slag.

Reisopack 2830 huren

De machines die wij klaar hebben staan voor de verhuur, zijn de Reisopack 2830 modellen. Het omsnoeren van pallets gebeurt snel en eenvoudig met deze semi-automatische bindmachine. De omsnoeringsmachine beschikt over een gebruiksvriendelijke bediening en is tevens verplaatsbaar. U plaatst de machine naast de gestapelde pallet, waarna u deze vervolgens kunt omsnoeren. Met de Reisopack 2830 heeft binnen 54 seconden uw pallet volledig vastgebonden met hoeklatten!

Betrouwbaar verhuuradres voor omsnoeringsmachines

Het huren van omsnoeringsmachines bij Reisopack kent veel praktische en financiële voordelen. Zo wordt na aflevering de altijd machine geïnstalleerd, waarna een uitleg volgt van onze specialist. Hierdoor wordt u wegwijs gemaakt met onze machine. Ook zijn aanschafkosten niet van toepassing bij het huren van een omsnoeringsmachine. Bovendien huurt u een omsnoeringsmachine bij ons tegen een vaste prijs per dag/week!

Snel geleverd en opgehaald

Het transport bij het huren van omsnoeringsmachines verloopt bij Reisopack feilloos. Zo hebben we een aantal machines die wij standaard reserveren voor de verhuur. Dit stelt ons in staat om uit voorraad machines te kunnen leveren. Daarnaast beschikken wij over eigen chauffeurs, dus ook het transport wordt door ons geregeld. Bij het stopzetten van de huur, halen onze chauffeurs de machine uiteraard ook weer op.

Meer informatie over een omsnoeringsmachine huren?

Heeft u nog enkele vragen over het huren van een omsnoeringsmachine? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 85 077 8387 of stuur een bericht via ons contactformulier.